Použité suroviny receptu Výživná polévka z drůbežích prsíček :
400 g těstovin (nejlépe mušliček
| 1 ks mrkev
| 1 ks cuketa
| 400 g drůbežích prsíček
| 1/4 l drůbežího vývaru
| 3 stroužky česneku
| 1 svazek zelené petrželky
| kůra z poloviny citronu
| 8 lžic rostlinného oleje
| mletý bílý pepř, sůl
Postup přípravy receptu Výživná polévka z drůbežích prsíček :
Těstoviny uvaříme podle návodu ve větším množství osolené vody, mrkev a cuketu očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Drůbeží maso dobře opereme a vložíme se zeleninou do vývaru. Na mírném plameni vaříme 10 minut. Mezitím opereme zelenou petrželku a citron, oboje nakrájíme nahrubo. Přidáme prolisovaný česnek, zalijeme olejem a rozmixujeme. Uvařené těstoviny vložíme do polévky, podle chuti opepříme a osolíme. Maso nakrájíme zpět do polévky. Petrželkové pyré servírujeme zvlášť.
Fotky receptu Výživná polévka z drůbežích prsíček :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!