Použité suroviny receptu Zabijačkový guláš v tlakovém hrnci:
500 g vepřového masa
| 1 ledvinka
| 200 g srdce nebo jater
| 2 lžíce sádla
| 150 g cibule
| dle chuti: sůl a mletý pepř
| dle chuti: paprika, kmín a česnek
| 1 lžička hladké mouky
| 200 ml vody
Postup přípravy receptu Zabijačkový guláš v tlakovém hrnci:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku. Přidáme kostky masa, sůl, pepř, kmín, podusíme a zalijeme vodou. Tlakový hrnec uzavřeme. Maso dusíme pod tlakem 20 minut. Po otevření šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou a podlijeme. Šťávu povaříme, hotový guláš osolíme a podáváme s chlebem.
Fotky receptu Zabijačkový guláš v tlakovém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!