Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zabijačkový nákyp

fotka Zabijačkový nákyp
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zabijačkový nákyp:

5 větších brambor  | 2 jelítka  | 1 balíček kysaného zelí  |  sůl  |  pepř  | 1 hrnek vývaru  |  tuk na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Zabijačkový nákyp:

Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme je a nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme tukem a na dno rozložíme polovinu nakrájených brambor. Mírně osolíme a opepříme. Obsah jelítek vymačkáme ze střívek a rozložíme jej na brambory. Poklademe vrstvou kysaného zelí, které jsme překrájeli. Na zelí rozložíme zbývající brambory. Osolíme, opepříme a přelijeme vývarem. Vložíme do horké trouby a pečeme asi 20 minut.


Fotky receptu Zabijačkový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zabijačkový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky