Použité suroviny receptu Zadělávané žaludky ve smetanové omáčce:
1/2 kg drůbežích žaludků
| 1/4 l smetany
| 1 lžíce hladké mouky
| 1/8 l vývaru ze žaludků
| dle chuti: sůl a pepř
| 1 lžička citronové šťávy
| dle chuti: petrželka
Postup přípravy receptu Zadělávané žaludky ve smetanové omáčce:
Žaludky uvaříme ve slané vodě doměkka. Přecedíme a pokrájíme na plátky. Do smetany zakvedláme mouku a prochladlý vývar a povaříme až omáčka zhoustne. Vmícháme plátky žaludků, podle chuti osolíme a opepříme, vmícháme citron. šťávu a petrželku.
Fotky receptu Zadělávané žaludky ve smetanové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!