Postup přípravy receptu Zaječí hřbet s hroznovým vínem:
Hřbet prošpikujte slaninou, obložte bobkovými listy, tymiánem, rozetřeným stroužkem česneku, celerovou natí a sekanými cibulkami. Polijte polovinou pálenky a nechte den až den a půl marinovat. Občas obraťte. Další den potřete hřbet rozpuštěným máslem a dejte na hodinu péci. Během pečení podlévejte a polévejte smetanou smíchanou s prolisovanou marinádou. Těsně před koncem pečení nasypte na hřbet bobule hroznů, polijte zbytkem pálenky a oflambujte. Potom hřbet přendejte na nahřátou hlubší mísu. Do šťávy přidejte lžíci smetany, smíchanou s hořčicí a rozpusťte karamel přichycený na stěnách pekáče. Šťávou přelijte hřbet a podávejte.
Fotky receptu Zaječí hřbet s hroznovým vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!