Použité suroviny receptu Zaječí pečeně na česneku s houbami:
400-600 g zaječí pečeně
| 100 g uzené slaniny
| 1 cibule
| 100 g uzeného masa
| hrst sušených hub
| sůl
| pepř
| mletý kmín
| 2 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Zaječí pečeně na česneku s houbami:
Pečeň nakrájíme a přidáme k nakrájené cibulce a slanině. Posypeme pepřem, kmínem a na plátky nakrájeným česnekem. Lehce opražíme, přidáme předem namočené houby, mírně podlijeme vodou a přikryté dusíme doměkka. Nakonec přidáme maso nakrájené na nudličky a osolíme.
Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Zaječí pečeně na česneku s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!