Použité suroviny receptu Zaječí řízky se smetanou:
1 hřbet ze zajíce
| sůl
| 50 g uzené slaniny
| 3 sardely
| 30 g sádla
| 60 g cibule
| pepř
| 1 lžička kapar
| 2,5 dl kysané smetany
| 20 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Zaječí řízky se smetanou:
Hřbet nakrájíme na plátky, trošku naklepeme, osolíme, prošpikujeme nakrájenou slaninou a sardelami. Na sádle zpěníme cibuli a řízky prudce osmahneme. Opepříme a přikryté pomalu dusíme. K hotovým řízkům přidáme kapary, povaříme, pak smetanu rozmíchanou s moukou, ještě povaříme a podáváme s knedlíkem.
Fotky receptu Zaječí řízky se smetanou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!