Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zajíc na bílém víně

fotka Zajíc na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zajíc na bílém víně:

4 porce zadního zaječího masa  | 1 dcl bílého vína  | 1 cibule  | 40 g oleje  | 30 g másla  | 30 g strouhanky  |  tymián nebo majoránka  |  petrželka  | 1/2 stroužku česneku  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zajíc na bílém víně:

Při krájení zaječích porcí uschováme vytékající krev. Porce zajíce odblaníme, zalijeme vínem a necháme v misce v chladničce 1-2 hodiny odležet. Cibuli pokrájenou na plátky zpěníme na oleji, přidáme okapané porce zajíce a osmažíme dočervena. Osolíme, okořeníme, zalijeme vínem z marinády a pod pokličkou dusíme do změknutí. Strouhanku pokropíme zaječí krví, přidáme usekanou petrželku a rozetřený česnek, vmícháme do šťávy a povaříme 5 minut. Měkké zaječí maso potřeme rozehřátým máslem a vložíme na krátkou dobu pod rozehřátý gril nebo do horké trouby. Podáváme se smaženými hranolky a s rybízovým kompotem.


Fotky receptu Zajíc na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !