Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc na cibuli

fotka Zajíc na cibuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zajíc na cibuli:

4 porce zajíce  | 60 g slaniny  | 20 g másla  | 400 g cibule  | 10 g hladké mouky  |  celý pepř  |  bobkový list  |  nové koření  |  tymián  |  hřebíček  | 1/4 l světlého piva(nikoli však plzeňské)  |  sůl

Postup přípravy receptu Zajíc na cibuli:

Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme cibuli pokrájenou na plátky, osmažíme ji, vložíme odblaněné a osušené porce zajíce a opečeme je po všech stranách. Porce zajíce osolíme, přidáme koření, podlijeme malým množstvím vody a pečeme. Při pečení maso přeléváme mastnou šťávou a podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme máslovou jíškou, osmažíme, zalijeme vodou a pivem, zozšleháme a dobře provaříme. Přidáme zpět porce zajíce a ještě krátce je podusíme. Podáváme s houskovými knedlíky nebo s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Zajíc na cibuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc na cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !