Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc na šípkové omáčce

fotka Zajíc na šípkové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zajíc na šípkové omáčce:

600 g zaječího masa s kostí  | 40 g slaniny  | 4 cibule  | 4 lžíce oleje  | 10 g cukru  | 4 rajčata  | 2 dl červeného vína  | 40 g šípkového džemu  | 20 g mouky  | 1 citron  | 1 bobkový list  | dle chuti: nové koření  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zajíc na šípkové omáčce:

Cibuli a rajčata nakrájejte a na dvou třetinách oleje osmahněte. Zalijte vodou, přidejte koření a citronovou šťávu. Uveďte do varu. Vložte zaječí maso (nejvhodnější jsou hřbet a zadní stehna) prošpikované slaninou a vařte asi dvě hodiny. Ze zbytku oleje a mouky připravte jíšku. Uvařené maso vyjměte a uschovejte v teple. Vývar propasírujte, oslaďte, zahustěte jíškou a vařte asi 10 min. Potom přidejte džem a víno. Po dalších 10 min. varu vložte zpět maso a ponechte v omáčce prohřát.


Fotky receptu Zajíc na šípkové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc na šípkové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !