Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc po provensálsku

fotka Zajíc po provensálsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Zajíc po provensálsku:

1 kg zaječí kýty  | 20 g špeku  | 1 dl červeného vína  | 3 lžíce oleje  | 3 lžíce rajčatového protlaku  | 3 stroužky česneku  | podle potřeby: sůl, pepř, vývar z kostí

Postup přípravy receptu Zajíc po provensálsku:

Odleželou zaječí kýtu odblaníme, protkneme na kostičky nakrájeným špekem, osolíme, opepříme. Vložíme do pekáčku a pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 170 stupňů 60 minut. V průběhu pečení podléváme vývarem z kostí a červeným vínem. Ke konci pečení přidáme rajčatový protlak a prolisovaný česnek utřený se solí a pepřem a pečeme ještě 10 minut. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Zajíc po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !