1 zajíc
| 6 stroužků česneku
| 8 kuliček pepře
| 8 kuliček nového koření
| 4 hřebíčky
| kousek celé skořice
| 1 lžička soli
| 4 lžíce oleje
| 750 g malých cibulek
| 250 ml červeného vína
| 125 ml zeleninového vývaru
| 250 g kečupu
| 2 lžíce rajského protlaku
| 50 g rozinek
| 125 ml smetany
Postup přípravy receptu Zajíc v rendlíku:
Zajíce rozdělíme na 8 dílů. Koření roztlučeme a spolu s utřeným česnekem a solí potřeme maso. Poté necháme 1 hodinu odležet. Kousky zajíce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Cibulky oloupeme a celé se zbylým nasekaným česnekem přidáme k masu a krátce opečeme. Zalijeme červeným vínem a vývarem. Vmícháme protlak a kečup a necháme pod pokličkou asi 50 minut povařit. Nakonec přidáme rozinky a smetanu.
Fotky receptu Zajíc v rendlíku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!