Použité suroviny receptu Zákusek s lehkým růžovým krémem:
Těsto:
| 4 vejce
| 120 g cukru krupice
| 1 vanil. cukr
| 1 špetka soli
| 120 g polohrubé mouky
| půl prášku do pečiva
| 2 lžíce kakaa
| 5 lžic pomerančové šťávy
| 100 g čokolády
| 300 ml mléka
| 125 g másla
| 250 g tvarohu ve vaničce
| 100 g cukru moučka
| 1 šlehačka
Postup přípravy receptu Zákusek s lehkým růžovým krémem:
Celá vejce, cukry, sůl a pomerančovou šťávu vyšlehat do pěny, přidat rozpuštěnou vlažnou čokoládu. Vmíchat mouku s práškem a kakaem. Péct na 200 °C 15 minut. Krém: Uvařit hustý pudink, nechat bez míchání přikrytý vychladnout. Ušlehat šlehačku. Máslo s tvarohem a cukrem vyšlehat, přidávat pudink. Opatrně vmíchat šlehačku. Na vychladlý korpus natřít krém a zvlnit cukrářskou stěrkou.
Fotky receptu Zákusek s lehkým růžovým krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!