Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zakysaná houbová polévka se škvarečkama

fotka Zakysaná houbová polévka se škvarečkama
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zakysaná houbová polévka se škvarečkama:

1 ks kelímek Rama Cremefine zakysaný krém  | 1 ks kelímek Rama Cremfine na vaření  | 300-500 g mražených nebo čerstvých hub  | 200-300 g anglické slaniny  |  troška kopru  |  špetka soli, pepře, vegety, drceného kmínu  | 1-2 ks rozšlehané vejce  | 2-3 ks vařený brambora  |  jíška světlá

Postup přípravy receptu Zakysaná houbová polévka se škvarečkama:

Nejdříve si z másla a mouky vytvoříme jíšku. Tu zalejeme trochou studené vody a vymícháme, aby nevznikly hrudky. Poté dolejeme vodou (ca 1,5 - 2 l). Přidáme do ní hřiby. Dále přidáme zakysanou smetanu i smetanu na vaření. Chvíli vaříme, dochutíme solí, pepřem, vegetou, kmínem, popř. octem, aby měl vývar sladko-kyselkavou chuť. Vmícháme rozšlehaná vejce. Vedle na pánvičce bez tuku osmahneme na jemno nakrajenou anglickou slaninu a to tak dlouho, až se nám vytvoří malé škvarečky. Ty pak spolu s vypečeným tukem přidáme skoro na samý závěr do polévky. Na kostičky nakrájené brambory rovněž vložíme do polévky. Necháme ještě minutku projít varem, přidáme kopr a pochoutka je tohová.





Fotky receptu Zakysaná houbová polévka se škvarečkama:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zakysaná houbová polévka se škvarečkama
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda