Použité suroviny receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně:
750 g zvěřiny
| 250 g bůčku
| 2 cibule
| 2 krajíčky černého chleba
| mouka. sůl a pepř
| hodně červeného vína
Postup přípravy receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně:
Zvěřinu nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a spolu s na plátky nakrájeným bůčkem, nakrájenou cibulí a trochou nastrouhaného černého chleba vrstvovitě naplníme do hrnce. Přilijeme červené víno až do dvou třetin náplně hrnce. Vše asi 90 minut dusíme doměkka. Podáváme s knedlíkem.
Fotky receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!