8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně

fotka Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 46

Použité suroviny receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně:

750 g zvěřiny  | 250 g bůčku  | 2 cibule  | 2 krajíčky černého chleba  |  mouka. sůl a pepř  | hodně červeného vína

Postup přípravy receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně:

Zvěřinu nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a spolu s na plátky nakrájeným bůčkem, nakrájenou cibulí a trochou nastrouhaného černého chleba vrstvovitě naplníme do hrnce. Přilijeme červené víno až do dvou třetin náplně hrnce. Vše asi 90 minut dusíme doměkka. Podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !