Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Žampiony plněné hovězím

fotka Žampiony plněné hovězím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žampiony plněné hovězím:

12 obřích žampionů  | 150 g mletého hovězího  | 1 lžíce oleje  | 2 jarní cibulky  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce petržele  | 2 plátky slaniny  | 1/2 lžičky mletého zázvoru  | 1 lžíce světlé sojové omáčky  | 3 lžíce červené papriky  |  nasekaná petržel na posypání

Postup přípravy receptu Žampiony plněné hovězím:

Žampionům opatrně odstraníme nožičky, klobouček zevnitř lehce posolíme. Část nožiček nadrobno nakrájíme tak, abychom jich měli asi 4 lžíce. Mleté maso opečeme na pánvi na rozpáleném oleji, přidáme nakrájené nožičky, jarní cibulku a slaninu, přidáme protlačený česnek a smažíme 3 až 4 minuty. Sojovou omáčku, petržel, zázvor, pepř a sůl vmícháme do směsi a vše pořádně promícháme. Směsí naplníme žampionové kloboučky a rozložíme je na vymazaný pekáč. V rozpálené troubě (180 °C) asi 15 minut pečeme.



Fotky receptu Žampiony plněné hovězím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiony plněné hovězím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !