Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiony s drůbežími játry

fotka Žampiony s drůbežími játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žampiony s drůbežími játry:

500 g drůbežích jater  | 250 g malých žampionů  | 1 cibule  | 4 lžíce másla  |  mletý černý pepř  |  sůl  | 1 lžíce hladké mouky  | 125 ml vody  | 3 lžíce suchého bílého vína  | 5 menčích celých vařených mrkví  | 250 g sterilovaných fazolových lusků bez nálevu

Postup přípravy receptu Žampiony s drůbežími játry:

Játra i žampiony očistit, omýt a překrájet na půlky. Máslo rozehřát a zpěnit na něm proužky cibule. Potom přidat játra a žampiony. Opepřit a dusit je přibližně 5 minut s občasným promícháním. Mouku rozšlehat s vodou a vínem. Směsí podlít játra dusit na mírném ohni asi 10 minut. Mrkev nakrájet na kolečka a spolu s fazolemi vmíchat k játrům. Zeleninu ve směsi už jen prohřát, dále nevařit. Nakonec vše osolit a ihned podávat.


Fotky receptu Žampiony s drůbežími játry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiony s drůbežími játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !