Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená bašta s mletým masem

fotka Zapečená bašta s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Zapečená bašta s mletým masem:

1 a 1/2 kb brambor  | 4 větší cibule /nemusí být/  | 500 g mletého masa  | dle potřeby olej  | 200 g strouhaného sýru  | dle potřeby mletý pepř  | dle potřeby sůl

Postup přípravy receptu Zapečená bašta s mletým masem:

Uvaříme brambory ve slupce. Uvařené oloupeme a nakrájíme na asi 0,5cm široká kolečka. Polovinou zaskládáme olejem vymazaný pekáč.
Orestujeme na pánvi mleté maso, opepříme, osolíme, mírně podusíme. Hotové maso rozprostřeme na posolené brambory v pekáči. Na maso poklademe jemná kolečka cibule /nemusí být/ a zasypeme polovinou sýra. Sýr zaskládáme zbytkem brambor. Pečeme pod víkem 10 minut na 180 stupních, pak odkryjeme a pečeme ještě 5 min. Hotové zasypeme zbytkem sýra a podáváme nejlépe s čerstvým zeleninovým salátem.


Fotky receptu Zapečená bašta s mletým masem:

Zapečená bašta s mletým masem
Zapečená bašta s mletým masem
Zapečená bašta s mletým masem
Zapečená bašta s mletým masem
Zapečená bašta s mletým masem
Fotky vložil: Mangovka,Vikitorie 
Hodnocení receptu Zapečená bašta s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !