Použité suroviny receptu Zapečená růžičková kapusta s masem a sýrem:
350 g mražené růžičkové kapusty
| 300 g vařeného kuřecího masa
| 3 vejce
| 2 stroužky česneku
| špetka muškátového oříšku
| 100 g tvrdého sýra
| Solčanka
| máslo
Postup přípravy receptu Zapečená růžičková kapusta s masem a sýrem:
Růžičkovou kapustu povaříme v osolené vodě asi 7 minut. Potom je pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme žloutky, jemně nastrouhaný sýr, na malé kousky nakrájené vařené kuřecí maso, špetku muškátového oříšku, prolisovaný česnek a Solčanku. Nakonec vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Zapékací misku vymažeme máslem a hmotu do ní rozetřeme. Pečeme v troubě při 200 °C asi 30 minut. Podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Zapečená růžičková kapusta s masem a sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!