Použité suroviny receptu Zapečená rybí filátka s brokolicí a hermelínem:
4 rybí filé bez kůže a kostí (po 120 -150 g ze pstruha, štiky, candáta apod.)
| špetka soli
| špetka mletého bílého pepře
| na obalení hladká mouka
| 1 lžíce oleje
| 2 lžíce másla
| 8-12 růžiček kapusty
| 2 hermelíny
Postup přípravy receptu Zapečená rybí filátka s brokolicí a hermelínem:
Porce ryby osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji a lžíci másla opečeme. Na filátka položíme předvařené růžičky brokolice (nesmíme ji však příliž dlouho vařit, aby neztratila barvu a chuť) a překryjeme je příčnými řezy hermelínu. Pokapeme zbylým máslem a v předehřáté troubě nebo pod grilem zapékáme, dokud se sýr neroztaví.
Fotky receptu Zapečená rybí filátka s brokolicí a hermelínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!