Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená treska se žampiony

fotka Zapečená treska se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečená treska se žampiony:

1 konzerva žampionů  | 2 ks červené cibule  | 3 lžíce másla  | 250 ml červeného vína  | 1 lžička oregana  | dle potřeby: tuk do formy  | 750 g filé z tresky  | z 1/2 citronu šťáva  | dle chuti: sůl a pepř  | 150 g zakysané smetany  | 2 ks žloutky  | 50 g strouhaného ementálu

Postup přípravy receptu Zapečená treska se žampiony:

1. Žampiony necháme okapat. 2/3 nakrájíme nadrobno, 1/3 dáme stranou. Cibuli nakrájíme na kostičky a na 2 lžících másla zesklovatíme. Přidáme houby a krátce podusíme. Zalijeme vínem, přidáme oregano a chvíli podusíme.
2. Houbovou omáčku dáme do vymazané formy. Troubu předehřejeme na 180 °C. Filé očistíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, vložíme do formy a pokryjeme celými houbami.
3. Zakysanou smetanu a žloutky rozšleháme, osolíme, opepříme, směsí rybu přelijeme a posypeme sýrem.
4. Vločky ze zbytku másla rozdělíme po povrchu. Zapékáme pod grilem asi 10-15 min.


Fotky receptu Zapečená treska se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená treska se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !