Vložil: | Burbot |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečená treska v sýrové omáčce:
1 kg filetů z tresky
| 1 kelímek zakysané smetany
| 2 ks mrkve
| 1 ks listový špenát
| 1 kg brambor
| citron, sůl, mletý pepř
| 1 cibule
| 200 g sýra
| 3 vejce
| olej
Postup přípravy receptu Zapečená treska v sýrové omáčce:
Filetky osušíme a nakrájíme na větší plátky, vložíme do slabounce vymazané zapékací misy olivovým olejem, osolíme, opepříme. Na jemno nakrájenou cibulku s mrkví osmahneme na oleji, pomalu zaléváme smetanou, malinko osolíme a opepříme a na konec přidáváme nastrouhaný sýr, po spojení dáme bokem.
Spařený špenát na páře oloupaných brambor pokládáme na filetky zároveň s uvařenými vejci nakrájené na plátky, zalijeme připravenou omáčkou a na konec posypeme naštouchanýma bramborama. Dáme do trouby na 30 minut.
Fotky receptu Zapečená treska v sýrové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!