Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.10. 2025
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená treska v sýrové omáčce

fotka Zapečená treska v sýrové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečená treska v sýrové omáčce:

1 kg filetů z tresky  | 1 kelímek zakysané smetany  | 2 ks mrkve  | 1 ks listový špenát  | 1 kg brambor  |  citron, sůl, mletý pepř  | 1 cibule  | 200 g sýra  | 3 vejce  |  olej

Postup přípravy receptu Zapečená treska v sýrové omáčce:

Filetky osušíme a nakrájíme na větší plátky, vložíme do slabounce vymazané zapékací misy olivovým olejem, osolíme, opepříme. Na jemno nakrájenou cibulku s mrkví osmahneme na oleji, pomalu zaléváme smetanou, malinko osolíme a opepříme a na konec přidáváme nastrouhaný sýr, po spojení dáme bokem.



Spařený špenát na páře oloupaných brambor pokládáme na filetky zároveň s uvařenými vejci nakrájené na plátky, zalijeme připravenou omáčkou a na konec posypeme naštouchanýma bramborama. Dáme do trouby na 30 minut.


Fotky receptu Zapečená treska v sýrové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená treska v sýrové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !