Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory, zelí a mleté maso se smetanou

fotka Zapečené brambory, zelí a mleté maso  se smetanou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené brambory, zelí a mleté maso se smetanou:

500 g brambor  | 1 ks cibule  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce oleje  | 500 g mletého masa  | 1 lžička oregana  |  sůl  |  pepř mletý  | 1 lžička kečupu  | 425 ml naložených rajčat  | 500 g bílého zelí  | 150 g zakysané smetany  | 100 ml smetany  | 150 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Zapečené brambory, zelí a mleté maso se smetanou:

Brambory omyjeme a 20 minut vaříme. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme a podusíme. Přidáme opéct rozdrobené mleté maso a dochutíme oreganem, solí a pepřem. Přidáme rajčata, kečup a vše povaříme.
Omyté zelí nasekáme. Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do vymazaného ohnivzdorného pekáče. Přidáme masovou směs, zakysanou smetanu, smetanu a sýr. Pečeme při 175 stupních asi 45 minut.


Fotky receptu Zapečené brambory, zelí a mleté maso se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené brambory, zelí a mleté maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !