Použité suroviny receptu Zapečené filé v bylinkové omáčce se zeleninou:
500 g tresky
| 1 pórek
| 2 mrkve
| 1 zakysaná smetana
| dle chuti: tvrdý sýr
| dle chuti: pažitka, petrželka a kopr
| 1 lžíce provensálského koření
| dle chuti: pepř a sůl
| dle potřeby: olivový olej a máslo
Postup přípravy receptu Zapečené filé v bylinkové omáčce se zeleninou:
Mrkve nastrouháme nahrubo, pórek nakrájíme na kolečka a vše osmahneme na olivovém oleji. Pekáč polijeme olejem, dáme zeleninu, na ni filé a dáme do trouby na 15 minut zapéct při teplotě 225 °C. Zatím smícháme zakysanou smetanu s bylinkami. Tu dáme po 15 minutách na rybu, posypeme sýrem a dáme ještě na 15 minut zapéct.
Fotky receptu Zapečené filé v bylinkové omáčce se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!