Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.07. 2025
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené jahody

fotka Zapečené jahody
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené jahody:

500 g jahod  | 250 g měkkého tvarohu  | 150 ml smetany ke šlehání  | 50 g moučkového cukru  | 4 ks žloutků  | 1 ks vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Zapečené jahody:

Jahody očištěné od stopek rozpůlíme. Tvaroh, žloutky, moučkový a vanilkový cukr utřeme do hladkého krému. Smetanu ke šlehání ušleháme dotuha a zlehka vmícháme do krému. Jahody naskládáme do zapékací mísy, pokryjeme připravenou hmotou a zapékáme v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 15-20 minut. Nakonec zapečené jahody pocukrujeme.


Fotky receptu Zapečené jahody:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené jahody
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !