Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené krůtí medailonky

fotka Zapečené krůtí medailonky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapečené krůtí medailonky:

250 g plátková mozzarella  | 1 konzerva (425 ml) nakládaná kukuřice  | 3 lžíce máslo na smažení  | 600 g krůtí maso  | 3 stroužky česnek  | 1 sklenice (850 ml) nakládaná rajčata  | na ozdobu:  | 4 snítky bazalka  | podle chuti: mletý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zapečené krůtí medailonky:

Oloupaný česnek nasekáme nahrubo a nasypeme ho na dno zapékací mísy. Rajčata scedíme, rozmačkáme a nalijeme je na česnek. Na rajčatovou směs nasypeme slitou kukuřici, osolíme, opepříme a necháme "nasát".

Maso rozkrájíme na menší plátky a opečeme na rozpáleném másle dozlatova. Plátky masa rozložíme na rajčata i s výpekem a poklademe je plátky mozzarelly.

V předehřáté troubě zapékáme zhruba 25 - 30 minut.

Zapečené krůtí medailonky servírujeme ozdobené snítkou bazalky.



Fotky receptu Zapečené krůtí medailonky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené krůtí medailonky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !