Použité suroviny receptu Zapečené krůtí medailonky:
250 g plátková mozzarella
| 1 konzerva (425 ml) nakládaná kukuřice
| 3 lžíce máslo na smažení
| 600 g krůtí maso
| 3 stroužky česnek
| 1 sklenice (850 ml) nakládaná rajčata
| na ozdobu:
| 4 snítky bazalka
| podle chuti: mletý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Zapečené krůtí medailonky:
Oloupaný česnek nasekáme nahrubo a nasypeme ho na dno zapékací mísy. Rajčata scedíme, rozmačkáme a nalijeme je na česnek. Na rajčatovou směs nasypeme slitou kukuřici, osolíme, opepříme a necháme "nasát".
Maso rozkrájíme na menší plátky a opečeme na rozpáleném másle dozlatova. Plátky masa rozložíme na rajčata i s výpekem a poklademe je plátky mozzarelly.
V předehřáté troubě zapékáme zhruba 25 - 30 minut.