Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené lososové kostky se smetanovým pórkem

fotka Zapečené lososové kostky se smetanovým pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapečené lososové kostky se smetanovým pórkem:

500 g filetů z lososa  | 6-8 bílých částí pórku  | 100 ml bílého vína  | 4 vejce  | 250 ml smetany  | 2 lžičky maizeny  | 2 lžíce nasekaného kopru  | 4 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečené lososové kostky se smetanovým pórkem:

Očištěný pórek nakrájíme na 1-2 cm široká kolečka. Rozehřejeme olej a při mírné teplotě na něm necháme pórek zesklovatět. Přidáme víno, osolíme a opepříme. Necháme 10 minut podusit a víno částečně odpařit.
Našlehaná vejce smícháme se smetanou a s maizenou. Lososa nakrájíme na menší kostky.
Podušený pórek vložíme do zapékací misky, rozložíme na něj kostky lososa a zalijeme smetanovou směsí. V předehřáté troubě na 200 stupňů zapečeme 15-20 minut. Dozdobíme nasekaným koprem.


Fotky receptu Zapečené lososové kostky se smetanovým pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené lososové kostky se smetanovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !