Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečené maccheroncini (krátké makarony):
2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| hrst petrželové natě
| 400 g rajčat nebo konzerva
| sůl, pepř
| 1 lžička oregana
| 400 g těstovin
| 200 g tvrdého sýra
Postup přípravy receptu Zapečené maccheroncini (krátké makarony):
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s jemně nasekaným česnekem a částí nasekané petrželky. Přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, mírně je osolíme, opepříme a ochutíme oreganem. Mezitím uvaříme na skus těstoviny, scedíme je a promícháme s připravenou omáčkou. Zapékací mísu vytřeme olejem a na dno vložíme těstoviny smíchané s omáčkou. Posypeme je kostičkami sýra, zbývající petrželkou a zapékáme v předem vyhřáté troubě, dokud sýr nezačne zlátnout
Fotky receptu Zapečené maccheroncini (krátké makarony):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!