Použité suroviny receptu Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem:
500 g rybího filé
| 8 dkg cibule
| 4 dkg másla
| 2 lžíce rajčatového kečupu
| křen podle chuti
| strouhanka
| kari
| sůl
Postup přípravy receptu Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem:
Rybí filé rozdělíme na porce a vložíme do zapékací misky vymazané máslem a vysypané strouhankou. Posolíme, poprášíme kořením kari, pokapeme zbylým tukem nebo máslem, posypeme jemně sekanou cibulí a přelijeme rajčatovým kečupem. Vložíme do předehřáté trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby můžeme podlít několika lžícemi vody. Hotový pokrm posypeme strouhaným křenem. Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou. Sestavu vhodně doplníme hlávkovým salátem nebo jiným zeleninovým salátem.
Fotky receptu Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!