Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené rybí karí

fotka Zapečené rybí karí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Zapečené rybí karí:

1 kg ryby  | 2 lžíce oleje  | 1/2 lžičky hořčičných semínek  | 2 stroužky česneku  | 1 Maggi bylinky česnek a petržel  | 1/8 lžičky mletého zázvoru  | 1 lžička kari koření a koriandru  | 1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky  | 3 rajčata  | 1 citron  | 2,5 šálku vody  | 1 lžička octa  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Zapečené rybí karí:

Rozehřejeme olej a přidáme hořčičná semínka, rozetřeme česnek, zázvor a vše necháme vařit 2 minuty.

Pak přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel, omytou nastrouhanou kůru z citronu, sťávu z jednoho citronu, koriandr, kari, ostrou papriku, rozkrájená rajčata, vodu a dusíme vše asi 15 až 20 minut.

Potom dáme do rozehřáté trouby péci rybu, kterou osolíme, pokapeme octem, zalijeme připravenou omáčkou. Na rybu se současně položí kolečka citronu a vše pečeme, až je ryba měkká. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Zapečené rybí karí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené rybí karí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !