Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené špenátové špagety s mletým masem

fotka Zapečené špenátové špagety s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Zapečené špenátové špagety s mletým masem:

1 balení špaget  | 200 g mletého masa  | 1 balení špenátu  | 5 stroužků česneku  | 1 balení plátkového sýra  | 1 lžička soli  | 10 dcl Cremefine ke šlehání  |  pepř  |  Hera na vymazání  |  grilovací koření  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Zapečené špenátové špagety s mletým masem:

Postup:
Špagety uvaříme do měkka, scedíme a propláchneme studenou vodou. Cibuli zpěníme a pečeme do zlatova, přidáme mleté maso, česnek nakrájený na plátky, grilovací koření a osmažíme. Poté přidáme špenát a smetanu, dochutíme solí a necháme 15 minut dusit. Zapékací mísu vymažeme Herou a dáme vrstvu špaget, vrstvu hotové směsi a přikryjeme zase vrstvou špaget. Dáme do vyhřáté trouby zapéct minimálně na 20 minut při 200 stupních. Těsně před dopečením poklademe na vrch plátkový sýr, aby se roztekl.


Fotky receptu Zapečené špenátové špagety s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené špenátové špagety s mletým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !