Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené tykve

fotka Zapečené tykve
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečené tykve:

4 menší tykve  | 300 g mletého masa  | 1 houska  | 1dl mléka  | 1 cibule  | 1 rajče  | 1 vejce  | 1dl oleje  | 1 lžíce hladké mouky  |  citronová šťáva  |  sůl  |  pepř  |  strouhaný sýr na posypání

Postup přípravy receptu Zapečené tykve:

Tykve oloupeme, podélně rozkrojíme a vydlabeme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Pak si připravíme náplň. Na troše oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme, promícháme a asi 10 minut opékáme. Poté vmícháme housku, kterou jsme předem namočili v mléce, nakrájené rajče a vejce. Znovu promícháme a ještě chvíli opékáme. Tykvičky obalíme v mouce, naplníme je nádivnkou, vložímedo pekáčku a opečeme. Podlijeme je trochou vody a dusíme do měkka. Těsně před dopečením posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Zapečené tykve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené tykve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !