Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený amur nebo tolstolobik

fotka Zapečený amur nebo tolstolobik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečený amur nebo tolstolobik:

100 g Amura nebo Tolstolobik  | 50 g másla  | 500 g vařených brambor  | 125 g čerstvých hub  | 50 g cibule  | 3 ks vejce  | 100 g ementálu  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečený amur nebo tolstolobik:

Amura vcelku omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce asi 1 a 1/2 cm silné a osolíme. Na teflonové pánvi opečeme na 2/3 másla. Pekáček vymažeme zbylým máslem, naskladáme porce ryby, přikryjeme plátky oloupaných vařených brambor a hříbky podušenými s drobně krájenou cibulí. Osolíme a poklademe plátky natvrdo vařených vajec. Vše zalijeme omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme. Zapečený amur nebo tolstolobik se podává s vařenými brambory.


Fotky receptu Zapečený amur nebo tolstolobik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený amur nebo tolstolobik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !