Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím

fotka Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím:

1 kg brambor  | 1/2 kg kysaného zelí  | 1/2 kg uzeného masa  | 1 vejce  | trochu oleje  | dle chuti majoránka, sůl  | dle potřeby hladká mouka

Postup přípravy receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím:

Ze syrových brambor uděláme těsto na bramborák za použití všech ingrediencí a ochutíme, jak jsme zvyklí. Pak do vymazaného pekáče dáme těsto. Na to navrstvíme zelí (může být syrové i malinko podušené) a na zelí dáme nakrájené uzené maso (nebo mleté maso). Navrch se dá ještě jedna vrstva zelí. Pak se dá do trouby na 3/4 hodiny zapéct.


Fotky receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !