Použité suroviny receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím:
1 kg brambor
| 1/2 kg kysaného zelí
| 1/2 kg uzeného masa
| 1 vejce
| trochu oleje
| dle chuti majoránka, sůl
| dle potřeby hladká mouka
Postup přípravy receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím:
Ze syrových brambor uděláme těsto na bramborák za použití všech ingrediencí a ochutíme, jak jsme zvyklí. Pak do vymazaného pekáče dáme těsto. Na to navrstvíme zelí (může být syrové i malinko podušené) a na zelí dáme nakrájené uzené maso (nebo mleté maso). Navrch se dá ještě jedna vrstva zelí. Pak se dá do trouby na 3/4 hodiny zapéct.
Fotky receptu Zapečený bramborák s uzeným masem a zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!