Postup přípravy receptu Zapečený hejk se smetanou:
Z rozmraženého hejka vyřízneme dvě filátka. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a promícháme s pepřem, jednou kostkou MAGGI Zlatého houbového bujónu, strouhaným muškátovým oříškem a trochou nastrouhané citrónové kůry. Osolíme, podlijeme bílým vínem a na mírném ohni asi 10 minut podusíme. Filé okořeníme kořením MAGGI Harmonie Chuti, srovnáme po porcích do máslem vymazaného pekáčku. Přilijeme smetanu a posypeme nastrouhaným ementálem.
Vložíme do rozehřáté trouby a při 200 °C pečeme asi 10 minut.
Fotky receptu Zapečený hejk se smetanou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!