Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený kapr

fotka Zapečený kapr
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečený kapr:

cca 400 g kapra  |  bylinky dle chuti (bazalka)  |  olej  | 1 ks sardelová pasta  | malá snítka libečku  |  sůl  | 0,25 ml sladké smetany  | 1 - 2 lžíce horčice  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Zapečený kapr:

Kapra nakrájíme na porce, ty rozložíme do tukem vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly. Osolíme, posypeme bazalkou a pokapeme olejem. Do smetany zašleháme hořčici, sardelovou pastu, rozsekaný libeček a lžící naléváme na porce kapra. Zapékáme v předehřáté troubě asi 25 minut.
Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Zapečený kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !