Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený květák s mletým masem

fotka Zapečený květák s mletým masem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený květák s mletým masem:

600 g květáku  | 500 g mletého masa  | 1 cibule  | 3 lžíce másla  | 1 vejce  | 2 lžíce strouhanky  |  sůl  |  mletý pepř  |  máslo na vymazání  |  strouhanku na vysypání

Postup přípravy receptu Zapečený květák s mletým masem:

Očištěný květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do měkka, vodu slijeme a necháme okapat. Drobně pokrájenou cibuli osmahneme na 2 lžicích másla, přidáme mleté maso a krátce orestujeme. Pak osolíme a opepříme dle chuti, vmícháme vejce. Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. DO misky vkládáme vrstvu květáku, pak vrstvu masa a znovu květáku. Povrch posypeme strouhankou, pokapeme zbylým rozpuštěným máslem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme s brambory nebo chlebem.


Fotky receptu Zapečený květák s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený květák s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !