|   
 
    | Vložil: | jitule123 |  | Porcí: | 4 |  | Doba přípravy: | 60 min |  | Hodnocení: |            |  | Počet hodnocení: | 16 |  |  | 
Použité suroviny receptu Zapečený květák s uzeným masem :
1 větší květák
 | 500 g uzeného bůčku
 | 2 stroužky česneku
 |  sůl, pepř
 | 1 cibule
 | 3 vejce
 |  vegeta speciál
 |  máslo
 |  strouhanka 
Postup přípravy receptu Zapečený květák s uzeným masem :
Květák uvaříme v osolené vodě dopoloměkka, dáme okapat a pak rzosekáme nadrobno. Maso také nasekáme nadrobno. V kastrolu zpěníme na másle cibuli. Přidáme květák a maso, promícháme, osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme, přidáme do nich vegetu speciál, osolíme a vmícháme ještě lžíci strouhanky. Nalijeme na květák s masem a dáme do trouby péct. Pečeme asi 25-35 minut, až pokrm vytvoří na povrchu růžovou kůrčičku. Podáváme horké. 
Fotky receptu Zapečený květák s uzeným masem : 
Fotky vložil: evabel,tajnostii,Natural,lemurka