Postup přípravy receptu Zapečený mořský vlk se zeleninou a vinnou omáčkou:
Filety z ryby si důkladně omyjeme, osušíme a kůži několikrát nakrojíme. Osolíme, opepříme a pečeme na pánvi pouze kůží dolů. Zeleninu očistíme, nakrájíme na různé tvary a prudce orestujeme. Přidáme jemně strouhanou kůru z limetky a olivy. Zeleninu osolíme a opepříme až na konec. V misce smícháme víno, žloutky, šťávu z limetky, jemně pokrájenou bazalku, sůl, pepř a rozšleháme. Misku vložíme nad vodní lázeň a vyšleháme hustou pěnu, do které nakonec přidáme parmezán. Na plech vyskládáme jednotlivé porce ryby a zeleniny, přelijeme pěnou. Vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme maximálně 5 minut při 250°C. Podávat můžeme se salátem, pečeným bramborem nebo jen s pečivem.