Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený pangasius se zakysaným krémem

fotka Zapečený pangasius se zakysaným krémem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený pangasius se zakysaným krémem :

500 g pangasia  | 8 brambor  | 2 mrkve  | 1/2 pórku  | 2 zakysané smetany  | 1 lžíce kopru  | 200 g eidamu  |  koření na ryby

Postup přípravy receptu Zapečený pangasius se zakysaným krémem :

Vymažeme pekáč, naskládáme na kolečka nakrájené oloupané brambory, osolíme a okmínujeme. Na pánvi na olivovém oleji opražíme nastrouhanou mrkev s pórkem, naložíme na brambory a na to dáme rybu, kterou okořeníme. Dáme zapéct na 15 minut přikryté. Smícháme zakysané smetany s koprem a mletým pepřem. Nastrouháme si sýr. Po 15 minutách pečení rozprostřeme smíchaný kopr se zakysanými smetanami na rybu a zasypeme nastrouhaným sýrem. Poté pečeme přikryté asi 40 minut.


Fotky receptu Zapečený pangasius se zakysaným krémem :

Zapečený pangasius se zakysaným krémem
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Zapečený pangasius se zakysaným krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !