Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékané brambory s vepřovými plátky

fotka Zapékané brambory s vepřovými plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapékané brambory s vepřovými plátky:

1 kelímek smetany ke šlehání (40%)  | 4 vepřové plátky  | 4 stroužky česneku  | 2 kg brambor  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapékané brambory s vepřovými plátky:

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, smícháme je s česnekem utřeným se solí. Vepřové plátky klasicky naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáč vytřeme olejem, dno poklademe plátky masa. Je dobré, když se nám podaří dát maso tak, že pokryje celé dno bez mezer. Poklademe kolečky brambor smíchaných s česnekem a zalijeme smetanou. Používám pro tento účel tučnější alespoň 30% smetanu, klasickou ke šlehání. Milovníci sýru mohou zasypat strouhaným sýrem, ale to nedělám.
Zapékané brambory s vepřovými plátky pečeme asi 45 minut, dokud se nevypeče smetana a brambory jsou na povrchu zlatavé.


Fotky receptu Zapékané brambory s vepřovými plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané brambory s vepřovými plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !