Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané karbanátky

fotka Zapékané karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané karbanátky:

500 g mletého masa  | 1 vejce  | 1 žemle  | 100 ml mléka  | 6 rajčat  |  strouhanka na obalení  | 8 menších plátků sýra  | 3 lžíce kečupu  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapékané karbanátky:

Mleté maso smícháme s v mléce namočenou a vymačkanou žemlí, přidáme vejce, pepř a sůl a dobře promícháme. Navlhčenou rukou utvoříme ze směsi osm karbanátků, obalíme je ve strouhance a opečeme na rozehřátém oleji. Potom je vložíme na vymaštěný pekáč z varného skla, na každý karbanátek dáme plátek sýra a zapečeme je v troubě, až se sýr začne tavit. Střed karbanátků pokapeme kečupem. Zdobíme nakrájenými rajčaty.


Fotky receptu Zapékané karbanátky:

Zapékané karbanátky
Zapékané karbanátky
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Zapékané karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek