Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané karbanátky

fotka Zapékané karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané karbanátky:

500 g mletého masa  | 1 vejce  | 1 žemle  | 100 ml mléka  | 6 rajčat  |  strouhanka na obalení  | 8 menších plátků sýra  | 3 lžíce kečupu  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapékané karbanátky:

Mleté maso smícháme s v mléce namočenou a vymačkanou žemlí, přidáme vejce, pepř a sůl a dobře promícháme. Navlhčenou rukou utvoříme ze směsi osm karbanátků, obalíme je ve strouhance a opečeme na rozehřátém oleji. Potom je vložíme na vymaštěný pekáč z varného skla, na každý karbanátek dáme plátek sýra a zapečeme je v troubě, až se sýr začne tavit. Střed karbanátků pokapeme kečupem. Zdobíme nakrájenými rajčaty.


Fotky receptu Zapékané karbanátky:

Zapékané karbanátky
Zapékané karbanátky
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Zapékané karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles