Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané vepřové s ovčím sýrem

fotka Zapékané vepřové s ovčím sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapékané vepřové s ovčím sýrem:

500 g vepřového filé  | 2 zelené paprikové lusky  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  |  olej  |  sůl a pepř  | 500 ml rajského protlaku  | 250 ml vývaru  |  tymián a oregáno (sušené)  |  cukr  |  Cayennský pepř  |  ovčí sýr

Postup přípravy receptu Zapékané vepřové s ovčím sýrem:

Maso omyjeme a nakrájíme na proužky. Očištěnou papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli i česnek nadrobno nasekáme. Předehřejeme troubu. Maso opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme cibuli s česnekem a krátce společně osmahneme. Pak přidáme papriku a dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme protlak, vývar a bylinky a vše společně asi 5 minut povaříme. Dochutíme cukrem a Cayennským pepřem. Směs přendáme do ohnivzdorné mísy a posypeme rozdrobeným ovčím sýrem. Zapékáme 5 - 10 minut.


Fotky receptu Zapékané vepřové s ovčím sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané vepřové s ovčím sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !