Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 25.05. 2025
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaný květák s uzeninou

fotka Zapékaný květák s uzeninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s uzeninou:

2 ks květáku  | 3 ks vejce  | 150 g sýra  | 3 ks rajčete  | 300 g kabanosu  | 300 g anglické slaniny  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s uzeninou:

Květák očistíme a dáme vařit do osolené vody. Po uvaření květák rozdělíme na růžičky a nadrobno, nebo na plátky, květák nakrájíme. Kabanos nasekáme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky.

Do vymazané zapékací mísy dáme část zpracovaného květáku, posypeme strouhaným tvrdým sýrem, přidáme kolečka kabanosu a plátky slaniny. Slaninu může nahradit i česnekový bok, je ještě chutnější. Pokryjeme plátky rajčat. Takto naskládáme více vrstev, poslední vrstvou musí být květák. Nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem.

Připravenou směs dáme péct do vyhřáté trouby a zapékáme dozlatova, na povrchu nám musí vzniknout kůrčička.


Fotky receptu Zapékaný květák s uzeninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný květák s uzeninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !