Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zavařená zelenina pod maso

fotka Zavařená zelenina pod maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zavařená zelenina pod maso:

1 kg paprik  | 1 kg rajčat  | 1 kg cibule  | 100 g pískového cukru  | 50 g soli  | 200 ml octa  | 200 ml oleje  | 2 rajčatové protlaky

Postup přípravy receptu Zavařená zelenina pod maso:

Zeleninu nakrájíme na kostičky, přidáme cukr, sůl, ocet a oleje a povaříme 10 minut. Potom přidáme rajčatové protlaky a ještě krátce povaříme. Plníme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 15 minut při teplotě 80 °C.



Fotky receptu Zavařená zelenina pod maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zavařená zelenina pod maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !