Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dýňový kompot

Dýňový kompot
8. 11. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Dýňový kompot : Dýni omyjeme, po délce rozpůlíme, zbavíme semen a měkké dužniny a nakrájíme na řezy, které teprve oloupeme. Z řezů nakrájíme kostky o hraně asi 2 cm a naskládáme je do porcelánové mísy, nebo ... ... ... …více»

Barevná přesnídávka

Barevná přesnídávka
8. 11. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Barevná přesnídávka: Všechno ovoce důkladně omyjeme. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, uvaříme a rozmixujeme. Potom přidáme cukr, pudink a povaříme. Na dno zavařovacích sklenic vložíme stejnoměrně ostružiny, ... ... ... …více»

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda
7. 11. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Cibulová marmeláda: Cibuli nakrájíme na kolečka, dáme do mísy a posolíme. Necháme hodinu stát a potom ji propláchneme a osušíme. V hrnci přivedeme k varu ocet, cukr a sáček s kořením (drobné kousky vložíme do tkaného sáč ... …více»

Delikatesní jeřabiny

Delikatesní jeřabiny
7. 11. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Delikatesní jeřabiny: Do většího kastrolu dáme vyprané plody aronie, přidáme cukr, bílého víno, skořici a několik hřebíčků. Půl hodiny vaříme, často mícháme. Vroucí plníme do sklenic. Nesterilizujeme. ... ... ... …více»

Jablečný kečup

Jablečný kečup
7. 11. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jablečný kečup: Jablka s cibulí umeleme a uvaříme s trochou vody do husta. Pak přidáme ostatní přísady a ještě trochu povaříme. Za tepla plníme do skleniček. Kdo chce mít výsledný produkt jemnější, tak ať dá polovinu ... …více»
 

Jahodový ocet

Jahodový ocet
7. 11. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodový ocet: Ocet vlijeme do hrnce a rychle povaříme 1-2 min. Odstavíme a necháme vychladnout na 40°C. Omyté a očištěné jahody důkladně rozmixujeme a přelijeme do sleněné nádoby. Zalijeme zahřátým octem, ... ... ... …více»

Čalamádová hořčice

Čalamádová hořčice
7. 11. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Čalamádová hořčice: Všechno umeleme a přidáme ocet, olej, cukr a sůl. Zamícháme a necháme vařit asi 3/4 hod. Teplé plníme do sklenic a sterilizujeme 20 min. na 80 stupňů. ... ... ... ... …více»

Paprikový ocet

Paprikový ocet
6. 11. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Paprikový ocet: Papričky, dlouhé asi 20 mm, vložíme do vhodné nádoby, zalijeme octem a necháme stát 2 týdny na teplejším místě. Po této době ocet scedíme, zfiltrujeme a naplníme do lahví. ... ... ... …více»

Mátový ocet

Mátový ocet
6. 11. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Mátový ocet: Smícháme jemně rozsekané mladé výhonky nebo lístky čerstvé máty s cukrem. Směs necháme stát v uzavřené nádobě asi 20 minut. Zahřejeme ocet až k bodu varu a přidáme k němu směs cukru a máty. Za stálého ... …více»

Kořeněný bílý ocet

Kořeněný bílý ocet
6. 11. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Kořeněný bílý ocet: Jakýkoliv druh bílého ovocného octa vaříme s uvedenými přísadami 2 – 3 minuty. Poté kapalinu zchladíme a ve vhodných přikrytých nádobách necháme v klidu až 3 dny. Potom ocet přecedíme nebo zfiltrujem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !