Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.07. 2024
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pampeliškový a bezinkový med

Pampeliškový a bezinkový med
12. 11. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Pampeliškový a bezinkový med: Omyté květy přelijeme vařící vodou, přidáme nakrájený citron nebo pomeranč bez jader a 20 minut povaříme. Necháme 24 hodin stát. Přecedíme přes plátno do širokého hrnce, přidáme cukr a vaříme do požad ... …více»

Malinová marmeláda

Malinová marmeláda
12. 11. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Malinová marmeláda: Maliny odstopkujeme a rozvaříme. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 15 minut při prudkém varu. Potom přidáme za stálého varu cukr s rozmíchaným pektinem. Vaříme ještě 5 minut a ke kon ... …více»

Kdoulová marmeláda

Kdoulová marmeláda
12. 11. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Kdoulová marmeláda: Omyté kdoule pokrájíme i se slupkou a jádřincem a podlité vaříme, až změknou. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 5 minut při prudkém varu. Potom přidáme za stálého varu cukr a kyselin ... …více»

Kdoulový rosol

Kdoulový rosol
12. 11. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Kdoulový rosol: Použijeme zcela tvrdé, ale již vonící plody, které omyjeme a se slupkou i jádřincem nakrájíme na kostky nebo plátky. Zalijeme vodou tak, aby byly ponořené a vaříme při mírném varu, dokud nezměknou (as ... …více»

Jablka ve vlastní šťávě

Jablka ve vlastní šťávě
12. 11. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Jablka ve vlastní šťávě: Umytá jablka oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Pak je napěchujeme do sklenic až po okraj. Můžeme použít i jablka neloupaná, mají-li zdravou slupku. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 30 minut ... …více»
 

Jablečná marmeláda

Jablečná marmeláda
12. 11. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Jablečná marmeláda: K přípravě použijeme méně zralá jablka. Jablka omyjeme, rozkrájíme i s jádřinci na kousky a podlitá vaříme, až změknou. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 15 minut při prudkém varu. P ... …více»

Jahodová marmeláda

Jahodová marmeláda
12. 11. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Jahodová marmeláda: Jahody odstopkujeme, opereme a vaříme, až změknou. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 15-20 minut při prudkém varu. Potom přidáme za stálého varu cukr s rozmíchaným pektinem. Vaříme j ... …více»

Hruškový kompot

Hruškový kompot
12. 11. 2007 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Hruškový kompot: Hrušky oloupeme, rozdělíme podélně na poloviny nebo čtvrtky a zbavíme je jádřinců a stopek. Před zpracováním si připravíme vodu s kyselinou citronovou a opracované hrušky ihned ponoříme, aby nezhnědly ... …více»

Hrušková rozvárka s jablky

Hrušková rozvárka s jablky
12. 11. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Hrušková rozvárka s jablky: Hrušky a jablka omyjeme, odstraníme jádřince a umeleme na masovém strojku. Promísíme s octem a cukrem a necháme 1 den odležet. Pak vaříme zcela mírně 1-1,5 hodiny. Rozvárku plníme zahorka do předehřát ... …více»

Hroznový rosol

Hroznový rosol
12. 11. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Hroznový rosol: Použijeme pouze nepřezrálé světlé hrozny, nejlépe odrůdy s velkými masitými bobulemi. Hrozny opereme, bobule otrháme a vaříme s malým množstvím vody (100 ml vody na 1 kg ovoce) asi 10 minut, dokud neu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !