Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Pampeliškový a bezinkový med: Omyté květy přelijeme vařící vodou, přidáme nakrájený citron nebo pomeranč bez jader a 20 minut povaříme. Necháme 24 hodin stát. Přecedíme přes plátno do širokého hrnce, přidáme cukr a vaříme do požad ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Malinová marmeláda: Maliny odstopkujeme a rozvaříme. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 15 minut při prudkém varu. Potom přidáme za stálého varu cukr s rozmíchaným pektinem. Vaříme ještě 5 minut a ke kon ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Kdoulová marmeláda: Omyté kdoule pokrájíme i se slupkou a jádřincem a podlité vaříme, až změknou. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 5 minut při prudkém varu. Potom přidáme za stálého varu cukr a kyselin ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Kdoulový rosol: Použijeme zcela tvrdé, ale již vonící plody, které omyjeme a se slupkou i jádřincem nakrájíme na kostky nebo plátky. Zalijeme vodou tak, aby byly ponořené a vaříme při mírném varu, dokud nezměknou (as ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jablka ve vlastní šťávě: Umytá jablka oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Pak je napěchujeme do sklenic až po okraj. Můžeme použít i jablka neloupaná, mají-li zdravou slupku. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 30 minut ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jablečná marmeláda: K přípravě použijeme méně zralá jablka. Jablka omyjeme, rozkrájíme i s jádřinci na kousky a podlitá vaříme, až změknou. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 15 minut při prudkém varu. P ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jahodová marmeláda: Jahody odstopkujeme, opereme a vaříme, až změknou. Potom je propasírujeme na protlak a ten zahušťujeme 15-20 minut při prudkém varu. Potom přidáme za stálého varu cukr s rozmíchaným pektinem. Vaříme j ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Hruškový kompot: Hrušky oloupeme, rozdělíme podélně na poloviny nebo čtvrtky a zbavíme je jádřinců a stopek. Před zpracováním si připravíme vodu s kyselinou citronovou a opracované hrušky ihned ponoříme, aby nezhnědly ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Hrušková rozvárka s jablky: Hrušky a jablka omyjeme, odstraníme jádřince a umeleme na masovém strojku. Promísíme s octem a cukrem a necháme 1 den odležet. Pak vaříme zcela mírně 1-1,5 hodiny. Rozvárku plníme zahorka do předehřát ... …více»
|
12. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Hroznový rosol: Použijeme pouze nepřezrálé světlé hrozny, nejlépe odrůdy s velkými masitými bobulemi. Hrozny opereme, bobule otrháme a vaříme s malým množstvím vody (100 ml vody na 1 kg ovoce) asi 10 minut, dokud neu ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |