Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelí nesterilizované

Zelí nesterilizované
19. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zelí nesterilizované: Vše smícháme, necháme 12 hodin uležet. Naložíme do zavařovacích sklenic, zavíčkujeme a uzavřeme hlavou. Nezavařujeme. ... ... ... …více»

Rychlé halali

Rychlé halali
18. 10. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Rychlé halali: Zeleninu omyjeme, očistíme, nakrájíme a dáme do hrnce. Přisypeme vše ostatní a povaříme doměkka. Vyjmeme bobkové listy a vše ostatní nahrubo rozmixujeme. Horké plníme do skleniček a sterilizujeme 20 m ... …více»

Med z černého bezu

Med z černého bezu
17. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Med z černého bezu : Květy bezu černého zalijeme 1 litrem vlažné převařené vody (po zalití horkou vodou by bez zčernal). Přidáme celý, dobře omytý na kolečka nakrájený citron i s kůrou a necháme v uzavřené nádobě 24 hodin ... …více»

Bezinkový ocet našich prababiček

Bezinkový ocet našich prababiček
16. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Bezinkový ocet našich prababiček: Květy bezinek nechám v octu na slunci louhovat asi 14 dní. Pak procedíme a slijeme do menších lahví, uchováme v chladu a používáme k potírání rukou a nohou. ... ... ... …více»

Pikantní čatní

Pikantní čatní
16. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Pikantní čatní: Rozinky umyjeme a namočíme do vína. Omytá rajčata spaříme, oloupeme a spolu s cibulí umeleme v mlýnku na maso. Dáme je do hrnce, přidáme prolisovaný česnek, sůl, ocet, namočené rozinky a koření. Vařím ... …více»
 

Rybíz jako brusinky

Rybíz jako brusinky
14. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Rybíz jako brusinky: Rybíz dáme do hlubšího pekáče, posypeme skořicí, citronovou kůrou a tlučeným hřebíčkem. Posypeme cukrem a necháme v mírné troubě 45 minut. Vyjmeme, přidáme rum, dáme do menších skleniček a zavíčkujeme ... …více»

Hrušková povidla

Hrušková povidla
13. 10. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Hrušková povidla: Středně vyzrálé hrušky nemyjeme, jen je utřeme a nakrájíme na čtvrtky. Odstraníme jádřinec. Naskládáme do vyššího, velkého pekáče. Hrušky polijeme octem a posypeme rovnoměrně pískovým cukrem. ... ... ... …více»

Sterilizovaný pikantní česnek

Sterilizovaný pikantní česnek
13. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Sterilizovaný pikantní česnek : Připravíme si menší skleničku, na jejíž dno dáme lžíci oleje. Potom ji poklademe oloupanými stroužky česneku, proložíme celým pepřem, bobkovým listem, hřebíčkem a feferonkou a zalijeme teplým nálevem ... …více»

Salát z červené řepy se zelím

Salát z červené řepy se zelím
12. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Salát z červené řepy se zelím: Červenou řepu uvaříme a nastrouháme na hrubém struhadle. Papriky, zelí a cibuli nakrájíme na proužky. Do větší mísy dáme připravenou zeleninu, přidáme cukr, deko, ocet a olej. Promícháme a necháme 24 ... …více»

Cuketová hořčice

Cuketová hořčice
11. 10. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Cuketová hořčice: Cuketu bez jader nakrájíme na malé kostičky, česnek nasekáme, nebo umeleme, přidáme všechny další suroviny a vaříme, až je cuketa úplně měkká. Pak všechno rozmixujeme a plníme do skleniček. Sterilu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !